Aldrig besviken med David Nicholls

Äntligen läser jag en sådan där bok som jag längtar till. The Understudy av David Nicholls, mannen bakom One Day som jag svepte i början av året och som jag också ska försöka masa iväg till biografen för se på duken med.

Men åter till The Understudy. Full fräs in i handlingen. Jag njuter i fulla drag av att läsa om antihjälten Stephen C. McQueen. En stackars kille som en gång i sitt liv gjorde en storslagen insats som det fega lejonet i Trollkarlen från Oz, om man får tro studenttidningen från då det begav sig och som 17 år senare fortfarande suktar efter det stora genombrottet inom teater-/filmsvängen. Det vill dock inte riktigt infinna sig. Han är alltid inhopparen som aldrig får chansen att visa sina talanger. Daily Mail menar att The Understudy är en Laugh-Out-Loud, jag är villig att hålla med då jag håller mig från gapskrattet i tunnelbanevagnen men gärna släpper fram det hemma i lässoffan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s