Yippikayee, mothafu…..!


Pardon my French, men Dö hårt och andra filmer är något som HP i Buzz kan till sitt yttersta. Tur i oturen så liknar hans liv också en film där han får spela hjälte även om det är en hjälte undercover, till HP:s förtret. Det bästa är ju om folk verkligen hade vetat om hans handlingar, fast det funkar liksom inte om han vill stanna kvar i jordelivet.

Efterföljaren till geim är en sidvändare (en page turner som HP skulle sagt) och gårdagen spenderades med näsan i boken tills den var slut och även då var jag inte nöjd, då jag ville läsa mer på en gång. Tyvärr finns det inte en tredje bok, men jag hoppas att den är på väg. Det finns fortfarande allt för många lösa trådar som jag har behov av att få knyta ihop.

Vad Buzz handlar om vet jag inte om jag vill gå in på, kanske kan det ta bort lite för mycket av läsglädjen? Dock kan jag säga att min läsning av diverse siter numera sker på ett än mer skeptiskt vis. Helst kommentarerna till inlägg, som jag tyckt och tycker är det bästa och mest intressanta med att läsa artiklar på nätet. Alla vet ju dock att det går troll i kommentarerna och detta, inte minst, får vi läsa mer om i Buzz.

Dagen till ära publicerades även artikeln Orwells mardröm – en önskan? på DN, som kändes mycket relevant efter att ha vinkat hejdå till HP för den här gången. Läs Buzz så förstår du vad jag menar.

Läs även om första boken om HP, geim, här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s