Början till slutet – ett utdrag ur Pythians anvisningar

Kommer den tryckta versionen den 28 maj? Jag vet inte. Vet du? Kommentera så jag får veta.

Hur som helst surfade jag runt och hittade ett utdrag ur Pythians anvisningar som Gävle Dagblad publicerat som påskekrimläsning. Själv vet jag inte om jag ska läsa den, då jag inte kommer tya att vänta mer. Troligtvis kommer jag läsa ändå, så snart jag postat detta inlägg – jag känner mig själv allt för väl 😉

Trevlig läsning! 🙂

En reaktion på ”Början till slutet – ett utdrag ur Pythians anvisningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s