Stora läsardagen! :)

Det skulle ju inte alls vara så dumt att bege sig till Kulturhuset i Stockholm en dag som denna, men icke. Istället sitter jag här hemma med rättning och bedömning – deadline på onsdag, och den närmar sig fortare än kvickt!

Stora läsardagen på Kulturhuset.

Men, jag vill bara påpeka att jag idag har hunnit läsa hela två kapitel i Pippi Långstrump. Hon besökte skolan samt klättrade ned i ett ihåligt träd. Spännande värre. Funderar lite över hur det kommer sig att hon aldrig fastar eller stöter ned saker, med de där långa, utstående, röda flätorna? 🙂

2 reaktioner på ”Stora läsardagen! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s