Besökte Söderbokhandeln

En kväll. Tycker om att stå där och se på de höga hyllorna fyllda med böcker. Bläddras en del i dem görs det ju med, självfallet. På fotot här nedan syns barn och ungdomsavdelningen där jag främst brukar hamna, mellanstadielärare som en är. Eller … kanske jägare-av-roliga-illustrationer passar bättre som epitet? 🙂

Skulle ju inte säga nej till en sådan här fin boktavelvägg hemma hos mig 🙂

Väl värt ett (gärna flera) besök. Götgatan 37 i Stockholm är adressen. Bor du inte i huvudstaden går det ju också bra att besöka Söderbokhandelns blogg, även om den inte verkar vara så uppdaterad. Väjky päjky 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s