Inte likt något annat

Läste igår kväll ut PojkarnaBegrep inte riktigt vad det var för slags historia jag hade fått i min hand men ju mer jag läste desto mer gillade jag den. Det slutade med att jag inte kunde somna innan den var utläst. Nu sitter jag mest och funderar på vad jag har läst och på slutet … Vad hände egentligen?

Det bästa med boken är tanken på att få vara någon av det andra könet. Visst har du väl också funderat på vad du skulle göra om du fick chansen att pröva på att vara en kille (eller tjej) för ett tag? Tänk om du hade den chansen och tänk sedan om nyhetens behag smakade så gott att du nu inte kan gå tillbaka till dig själv, för du är inte du längre. Du är förändrad. Då har du ett problem. Där har du också en liten, liten del av problematiken i Pojkarna. Läs. Du borde inte bli besviken.

5 reaktioner på ”Inte likt något annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s