Mio min Mio (Jum-Jum)

Så fortsätter lördagen med att jag grottar ner mig i barnlitteraturen. Denna helg är det tänkt att jag ska analysera Min min Mio och göra kopplingar till sagodrag bland annat. För att komma i stämning filurade jag omkring lite på nätet och hittade Astrid som läser ur slutet av boken, när Mio sakta och ensam börjar vandringen upp för en mörk trappa i riddar Katos borg.

Och innan Christian Bale blev en psykotisk fladdermus var han Mios Sam Gamgi 😉


Mio och Jum-Jum

4 reaktioner på ”Mio min Mio (Jum-Jum)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s