För farlig för att gå nära

Men det är det man allra helst vill. Klappa den stora katten.

Igår var jag och Mr. N och tittade på Berättelsen om Pi. Boken som jag bara läst till hälften är jättebra, jag öronmärkte sida efter sida under läsningen och därför är det lite konstigt att den inte blivit utläst ännu. Men i alla fall, i höstas blev jag överförtjust i glimtaren till filmen, vilken färgprakt! En explosion!

Jag blev heller inte besviken utan myste hela filmen igenom, hela två timmar underbart rysmys. Musiken, färgerna, berättelsen och filmens stora dragplåster: Richard Parker. En bengalisk tiger, som i efterhand har visat sig vara fyra olika tigrar och åtskilliga datakonstnärers verk. Tack för ert slit – filmen blev fantastisk!

Skärmavbild 2013-01-27 kl. 20.48.53

Skärmavbild 2013-01-27 kl. 20.58.45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s