Se på Stockholm med andra ögon

Det är helg, solen står högt på en klarblå himmel och termometern visar plusgrader. Vad passar då bättre än att flanera omkring i Stockholm och titta på allt som du kanske rusar förbi under stressiga arbetsdagar?

IMG_7137Thomas Halling och Kenneth Andersson presenterar i boken i Stockholm med öppna ögon en annorlunda huvudstad mot den vi kanske är van att se. Eller, speciellt annorlunda är den inte, men med intressanta fakta i ett lättillgängligt format (vilket kanske är att vänta då åldersrekommendationen är 3-6 år på Bokus) blir även det mest vardagliga spännande och intressant. Så ta med dig småfisen, om du har någon där hemma annars får du väl låna någon, eller lägg helt enkelt beslag på boken och ge dig ut i Stockholm och titta, titta titta! Det är underbart att traska omkring i finvädret och se på omgivningarna, men med lite rolig kuriosa kring det man tittar på blir det ändå snäppet bättre.

IMG_7139IMG_7140IMG_7141IMG_7142IMG_7143IMG_7138Vi kanske ses! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s