Längtar efter lästid

Nä, bloggen är inte nedlagd även om det kan verka som så just nu. Det känns som det var en evighet sedan jag läste en bok. Det känns som en evighet sedan jag fick skriva här. Livet som lärare i slutet av maj och början på juni är full av rättande och matrisifyllande. Jag ser fram emot vecka 24 och den efterlängtade lästiden.

 

4 reaktioner på ”Längtar efter lästid

  1. Min plats i solen skriver:

    Nu är ledigheten nära Lisa och tid att bara ge dig hän åt läsning. Efterlängtat och välförtjänt. 🙂

    Själv kommer jag gå på lite bloggsemester och ägna mig åt skrivande. Och läsning. 🙂

    Kram på dig vännen och ha en riktigt härlig sommar♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s