"Go out there and make a world!"

Jag har precis läst ut Förr eller senare exploderar jag. Jag hade superhöga förväntningar på den, jag vet inte om de uppfylldes, måste nog fundera ett tag och undersöka hur mycket jag funderar på boken i efterhand. Tänker jag mycket på en bok i efterhand har den troligtvis gjort stort intryck på mig, dvs. var det troligtvis riktigt bra, för mig.

Något som boken ledde mig till var att söka på Youtube efter denna hälsning från John Green:

Vilket i sin tur ledde till att jag tittade vidare på denna (se nedan), också med John Green, vilket i sin tur fick mig att uppskatta ännu mer att jag har semester då jag kommer behöva några timmar till att titta på de andra intensivkurserna framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s