Prio ett

Skärmavbild 2016-06-10 kl. 22.28.50

På bokrelease av Prio ett på NP33 i Norrköping. 

För en månad sedan ungefär var jag och Jossan på Emelie Schepps boksläpp av Prio ett, så jag hade fått lite info om vad handlingen skulle byggas upp kring i tredje boken, nämligen ambulanssjukvården med långa arbetsskift och hur det kan inverka på arbetsförmågan. Intressant upplägg som passade ypperligt in i handlingen i en deckare.

IMG_2768

Och här har jag precis sagt nåt knas, i vanlig ordning 😉

Jag och sambon har tillsammans lyssnat på ljudboken, som läses upp av vår favorit Katarina Ewerlöf, och många är de gånger då vi pausat och försökt klura ut vem mördaren är. Teorierna har stärkts, och jag kände mig självsäker på att jag klurat ut det hela redan tidigt i boken men tji fick jag.

Sambon var den som sedan löste det hela, typ en sekund innan mig… *mutter*

Hur som helst, av Emelie Schepps tre böcker i serien om Jana Berzelius är Prio ett den bästa, det händer konstant saker som gör att man har svårt att sluta lyssna. Vid den sista lyssningen nattade vi vår dotter och låg sedan och njöt av rysligheterna i hela tre timmar innan vi fick ta del av den spännande upplösningen … Eller, Jana och hennes (hatobjekt) Danilo lär vi ju få höra mer om och det ser jag fram emot.

Förresten, är det någon mer än jag och min sambo som tror att det kan spraka till mellan Jana och Danilo? Jag menar att gränsen mellan kärlek och hat är väl tunn, väldigt tunn – eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s