Inktober: Askungen

Skärmavbild 2018-10-02 kl. 18.06.37

Inktober dag två. Askungen. Inte helt lätt. Hade en idé om att hon skulle sitta på en pumpa och hålla i en glassko. Resten hade jag inte så stor koll på men som alltid, så växer det fram allt medan jag håller på. Testade olika penslar och hade mig. Funderade över bakgrunden. Skulle jag återanvända bakgrunden från Hans och Greta? Nej. Sedan ville jag har växter, blommor och grässtrån, i förgrunden men kunde inte få till det. Så till slut fick hon sitta i natten med månen lysande över sig. Tror lite månljus hamnat på ställen dit det inte kan nå, så helt nöjd är jag inte. Kanske får göra om bakgrunden i framtiden. Askungen och pumpan gillar jag i alla fall 🙂

Skärmavbild 2018-10-02 kl. 18.05.31

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s