Inktober: Hans och Greta

Det är inktober. Inktober är en ritutmaning i sociala medier som innebär att man ritar en teckning under varje dag i oktober måndag, för att utveckla sitt ritande och skaffa nya ritvanor. Kanske hitta tillbaka till glädjen i ritandet och samtidigt utmana sig själv genom ett annorlunda sätt att teckna, möjligtvis. Tanken med Inktober, vilket också hörs på namnet, är att teckna med bläck. Jag frångår det eftersom jag nog inte skulle få något tecknande gjort då, alls. Det blir ett himla bestyr att plocka fram papper och färger. Med min iPad kan jag rita var och när som helst och med den vågar jag också testa nya sätt att teckna på, som jag inte skulle våga mig på annars eftersom jag så lätt kan ånga mina ”linjer” med paddan.

Först ut är Hans och Greta. Jag har hoppar på en ritutmaning där vi enbart ritar självvalda nedslag i olika sagor! Så, here we go:

HanselandGretel

Hur tolkar du bilden?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s