Inktober: Rödluvan

Jag är sen med utmaningen. Tredje dagen i oktober skulle det målas en Rödluva men min dyker upp idag. Alltså har jag några karaktärer kvar att göra för att komma ifatt. Men, jag tänker att min Inktober kanske får pågå in i november. Kreativitet ska inte stressas fram, inte något annat heller förresten.

Och sedan en rekommendation. Har du inte läst Roald Dahls Revolting Rhymes så gör det. Dahls version av Rödluvan är helt underbar!

Skärmavbild 2018-10-06 kl. 23.20.40

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s